Woningen ontwikkelen

VOOR DE KLANT VAN VANDAAG EN MORGEN

Zorgen voor passende woningen in gevarieerde, duurzame en leefbare wijken. Onze vastgoedontwikkelaars zijn er dagelijks mee bezig.

Het kan om kleinschalige bouwprojecten van enkele woningen gaan, maar ook om grotere bouwprojecten in bestaand bebouwd gebied, zoals Hof van Asselbergs (voormalig Veolia-terrein) in Bergen op Zoom en Nieuw Eeckelenbergh in Steenbergen. Daarnaast werkt Stadlander aan diverse stedelijke vernieuwingen in bijvoorbeeld Gageldonk-West, Halsteren en in Sint-Maartensdijk-West.

“Onze opgaven zijn niet alleen fysiek, maar ook maatschappelijk”, zegt vastgoedontwikkelaar Jorg van de Sanden. In dit filmpje vertelt hij meer over zijn werk. Dat geldt ook voor zijn collega Kimberley Willems. “Als vastgoedontwikkelaar ben je eindverantwoordelijk voor het hele project. Dat vraagt om een brede kijk, ondernemerschap en onderhandelingsvaardigheden.

Wij hebben veel overleg, zowel extern als intern. Het belangrijkste is dat we aansluiten bij de behoeften van onze klant van vandaag, maar ook bij die van morgen en overmorgen.”

Video
Share

Facebook

Twitter

Google+

LinkedIn

Contact

Naam

E-mail

Bericht

Verstuur

Aanmelden

Uw naam

E-mail

Meld aan