Servicepakketten:
voor huren
zonder zorgen

Met ingang van 1 juli wordt huren bij Stadlander nog leuker. Met twee servicepakketten gaat Stadlander namelijk verder dan hoe in de wet de rechten en plichten van huurders en verhuurders zijn vastgelegd. Zo hoeven huurders zich geen zorgen meer te maken over ongemakken in en rond het huis. De rekening voor reparaties gaat bij deelname rechtstreeks naar ons.

Lees verder

Een voordeur die niet goed sluit. Een gootsteen die is verstopt. Het zijn zo maar wat voorbeelden van ergernissen die het woongenot verstoren. Nog vervelender wordt het als je de kosten van herstel zelf moet betalen. Bij Stadlander gaat dat gelukkig anders. Wij schakelen voor u een lokale onderhoudsspecialist in. En nemen in veel gevallen de kosten voor onze rekening. Wel zo gemakkelijk. Maar het kan altijd beter!

‘Nog vervelender wordt het als
je de kosten van herstel zelf moet betalen’

Al onze huurders hebben inmiddels een brief ontvangen over de servicepakketten. Beide pakketten zijn tot stand gekomen in gezamenlijk overleg met onze Huurdersbelangenverenigingen. Door collectief deze pakketten aan te bieden kunnen de abonnementskosten ongekend laag blijven. Stadlander draagt zelfs bij om het voor iedereen bereikbaar te maken om niet voor onverwachte kosten te komen.

GRATIS BASISPAKKET

Daarom is er nu het gratis Basispakket. Dit pakket krijgt u als zittende huurder vanzelf. Daar hoeft u niets voor te doen. Voor nieuwe huurcontracten na 1 juli 2017 rekent Stadlander € 3,50 per maand voor het Basispakket. Wij zorgen voor het contact met het bedrijf dat uw probleem kan oplossen. De onderhoudsspecialist komt langs en doet zijn werk. En wij ontvangen de rekening.

ZEKERHEIDSPAKKET

Het Basispakket dekt echter niet alles. U kunt nog steeds te maken krijgen met onverwachte kosten voor reparatie en onderhoud. Met ons nieuwe Zekerheidspakket worden veel meer risico’s afgedekt. Daarvoor betaalt u € 6,50 per maand, ook als zittende huurder. U bent niet verplicht om voor ons Zekerheidspakket te kiezen. Daar bent u vrij in. Wel bent u van veel zorgen af. Reparaties zijn bijna altijd duurder.

De precieze voorwaarden van zowel het Basispakket als het Zekerheidspakket kunt u vinden op: www.stadlander.nl
Klachten en storingen kunt u melden op MijnStadlander of bellen naar 0900-1002100.

Video
Share

Facebook

Twitter

Google+

LinkedIn

Contact

Naam

E-mail

Bericht

Verstuur

Aanmelden

Uw naam

E-mail

Meld aan